Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

“Φωτο-στιγμές”: Εγκαινιάστηκε η έκθεση του τμήματος φωτογραφίας του Ιωνικού Συνδέσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση του τμήματος φωτογραφίας του Ιωνικού Συνδέσμου με τίτλο «Φωτο-στιγμές» σε διδασκαλία και επιμέλεια του Άγγελου Νικολόπουλου.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης όπου και απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες από τον πρόεδρο του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Γιάννη Κοντίτση και την αντιπρόεδρο κα. Δέσποινα Γεωργαντζή.

Στο πλαίσιο της έκθεσης έγινε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου μια ανοικτή συζήτηση μεταξύ των φωτογράφων και των επισκεπτών της έκθεσης σχετικά με τα κίνητρα και τα συναισθήματα που φέρει η κάθε εικόνα.

Την έκθεση  επισκέφτηκαν όλα τα τμήματα του Ιωνικού Συνδέσμου και η παιδική  θεατρική ομάδας «Τ’ Αστεράκια».

Στην έκθεση συμμετείχαν οι φωτογράφοι με αλφαβητική σειρά:
Στέλιος Αρβανιτίδης, Μάνος Γιαμέος, Έλενα Γρετσίστα, Χριστίνα Κινατίδου, Γιάννης Κουσουρλής,Κώστας Μασμανίδης,Αντωνίνα Ξένου,  Σίλα  Σεγκούνη,
Διαμαντής Τζεπκινλής, Στέφανος Χαρλαύτης, Δέσποινα Χείλαρη.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρεθήκαν:  η Γενική Γραμματέας του Ι.Σ., κα Φωτεινή Παπαδοπούλου, ο Ταμίας κ. Κώστας Στούπης, μέλος του Δ.Σ.  κ. Θοδωρής Παλκογιάννης και ο  επίτιμος πρόεδρος κ.Τάκης Κωστιδάκης. Η Πρόεδρος Επιτροπής ΚΕΒΡΕΦΟ του Δήμου Νέας Ιωνίας κα. Φωτεινή Ρόδη, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας κα. Κωνσταντίνα Σιμωνετάτου και μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης μας.

Ο Άγγελος Νικολόπουλος ευχαριστεί θερμά τον Ιωνικό Σύνδεσμο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση της έκθεσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ