Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Σμύρνης

«Ακαδημία Γονέων» Δήμου Νέας Σμύρνης: «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία και σε μια κατάμεστη αίθουσα από γονείς, εκπαιδευτικούς και την παρουσία του Δημάρχου κ. Τζουλάκη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (11/12), η τρίτη Συνάντηση του Προγράμματος «Ακαδημία Γονέων» του Δήμου Νέας Σμύρνης, με θέμα: «Σεξουαλικότητα παιδιών και εφήβων».

Το θέμα ανέπτυξε η κ. Άρτεμις Τσίτσικα, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Υγείας, Επιστ. Υπεύθυνη της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β ́ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκ. Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» και Υπεύθυνη του Προγράμματος «Ακαδημία Γονέων» που υλοποιείται για τέταρτη χρονιά σε όλη την Ελλάδα. Η εισηγήτρια ανέπτυξε με απλό, κατανοητό αλλά και επιστημονικό τρόπο το θέμα της «Σεξουαλικότητας» και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρισταμένων. Ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν επιστημονικά, πολλά ερωτήματα τα οποία τέθηκαν στην εισηγήτρια.

Ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης, θέλοντας να ευχαριστήσει την κ. Τσίτσικα για τη δημιουργία του Προγράμματος «Ακαδημία Γονέων» και τη συμβολή της στην ενημέρωση των Γονέων για θέματα που αφορούν στην Υγεία των παιδιών και των εφήβων, της παρέδωσε το επίσημο Λεύκωμα της Ν.Σμύρνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ