Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Την Πέμπτη 05/09 αρχίζουν οι “Ιωνικές Γιορτές” στη Ν. Σμύρνη – Συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για το κοινό

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, το πολιτιστικό γεγονός-θεσμός της Νέας Σμύρνης, ανοίγουν τις πύλες τους την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024.

Αυτή τη χρονιά, οι “Ιωνικές Γιορτές” φιλοξενούν ένα πλούσιο και ποιοτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα που αναμένεται να ικανοποιήσει πλήρως τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.

Οι εκδηλώσεις ανοίγουν με μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου και ακολουθούν οι συναυλίες των Στέφανου Κορκολή Πάνου Μουζουράκη, Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», Gadgo Dilo, Γιώτα Νέγκα, The Swingin’ Cats και Θέμη Ανδρεάδη.

Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις θεατρικές παραστάσεις «8 Γυναίκες» με τις Υρώ Μανέ, Γιωτα Φέστα, Τάνια Τρύπη κ.ά., «Η σπασμένη στάμνα» με τους Γιώργο Κιμούλη και Τζόϋς Ευείδη, και «Η θάλασσα και ο γέρος» με τον Τάσο Νούσια.

Στο μήνυμά του, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνη,ς Γιώργος Κουτελάκης, τονίζει: «Οι Ιωνικές Γιορτές, που αδιάλειπτα διεξάγονται στην πόλη μας κάθε Σεπτέμβριο, είναι πλέον ισχυρό αποτύπωμα της σύγχρονης πολιτιστικής μας αντίληψης. Οι Ιωνικές Γιορτές θέλουμε να είναι μια μεγάλη γιορτή αισθήσεων, ήχων, χρωμάτων και λόγου, μουσικής και θεάτρου. Με την ψυχή μας στραμμένη στα σημαντικά και στα όμορφα».

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Άλσος Νέας Σμύρνης.

Το εισιτήριο για τις Ιωνικές Γιορτές προσδιορίστηκε στα 7 ευρώ.

Η προπώληση ξεκινά από το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου στα ταμεία του Άλσους. Τις υπόλοιπες ημέρες θα ταμεία θα λειτουργούν τις ώρες 10:00 – 13:00 & 17:30 – 20:00

Οι δημότες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους τρεις ημέρες πριν από την κάθε εκδήλωση, με ανώτατο όριο τα 4 εισιτήρια ανά δημότη.

Απαραίτητη είναι η επίδειξη ταυτότητας και δικαιολογητικού κατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τους δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου, για τους οποίους τα εισιτήρια θα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ