Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Έλαβε χώρα η εκδήλωση “Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης” στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των φύλων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Δήμαρχος, Ι. Τομπούλογλου, και ο Αντιδήμαρχος, Μ. Διαγουμάς, οι οποίοι καλωσόρισαν και αναφέρθηκαν στο θέμα της εκδήλωσης και εν συνεχεία οι τρεις ομιλήτριες, κα Ολ.Κοτοπούλου, κα Μ.Ζήση και η κα Α. Οικονομοπούλου, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με την απλότητα της τοποθέτησής τους.

Τιμήθηκαν αξιόλογες γυναίκες με θέσεις ευθύνης για τη συμβολή τους και το έργο τους στους πολλαπλούς ρόλους της τοπικής κοινωνίας, δηλαδή οι κυρίες Γ. Χατζήβεη ,η Ρ. Χωρέμη, η Α. Παπακώστα, η Ζ. Παλλιούδη, η Κ. Καραθανάση, και η Ο. Κουνή.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος, Ι. Τομπούλογλου, η Αντιδήμαρχος, Ε. Δρεπανιά, οι εντεταλμένοι Δημ. Σύμβουλοι του Δήμου  Λ. Γεωργίου, η Σ. Αμπατζή , ο Η. Επιτρόπου, ο Ι. Λουκιδέλης. ο Δημ Σύμβουλος. Ι.Ουσταμπασιδης, η Αντ/χος Διαχείρισης Ανθρωπίνων πόρων Δήμου Ν.Ιωνίας Βέτα Γεωργιάδου, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος. Σ Αλυμάρα και ο Πρόεδρος της Αμκε Ίασις, κος Ν. Μπαλτάς .

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ