Κοινωνία
Γονέων Café: Νέα συνάντηση για τους γονείς με ομιλητή τον Στέφανο Ξενάκη

Νέα συνάντηση διοργανώνει το Γονέων Café διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στις 19.00 το απόγευμα στη Σχολή Χατζήβεη.
Τα Γονέων Café είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Χατζήβεη (Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλ.:2102511371) και αφορούν γονείς με στόχο την ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.
Πρόκειται για μια ανοικτή σειρά συναντήσεων με συμμετοχικό και χαλαρό χαρακτήρα, όπου οι γονείς έρχονται σε επαφή με ειδικούς από ένα ευρύ φάσμα τομέων, αναζητώντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους.
Το δεύτερο Γονέων Café της χρονιάς προσεγγίζει το θέμα της ευτυχίας στην οικογένεια και έχει τίτλο: “ΝΑΙ μπορώ” με προσκεκλημένο ομιλητή τον συγγραφέα του βιβλίου “Το Δώρο”, Στέφανο Ξενάκη.
Η είσοδος στο Γονέων Café είναι ελεύθερη, αλλά πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ψηφιακά εδώ έως την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020. Για όσους γονείς δεν υπάρχει η δυνατότητα να αφήσουν σε κάποιον τα παιδιά θα υπάρχει φύλαξη.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024