Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας ευχαριστεί θερμά τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, απεφάσισε ομοφώνως και επ’ ευκαιρία της τριημερίδας του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ στο θρόνο της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλ/φείας να του εκφράσει και του απευθύνει ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια για το εξαιρετικά σημαντικό έργο, το οποίο, έχει προσφέρει στον πολιτισμικό τομέα.

Τον ευχαριστήσει μάλιστα για την στήριξη που παρέσχε στην Ένωση, αλλά και την αγάπη με την οποία περιέβαλε όλα τα μέλη της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας παριστάμενος σε όλες τις εκδηλώσεις της, αλλά και συνεργαζόμενος στενά μαζί της σε προγράμματα που αφορούσαν στην Ιστορία και τον Πολιτισμό των αξέχαστων πατρίδων της Ανατολής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του εύχεται να έχει πάντα υγεία και δύναμη, ώστε να εμπλουτίσει περαιτέρω την ήδη λαμπρή πορεία του κατακτώντας και άλλους σημαντικούς στόχους, οι οποίοι έως σήμερα φάνταζαν ως ανέφικτοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας του απευθύνει την ομηρική ρήση: «Ούλε τε και μέγα Χαίρε» και τον ευχαριστεί θερμά.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ