Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας
Νέα εθνική διάκριση για το 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας

Νέα διάκριση για το 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας έφεραν μαθητές/μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί Σκιαδά Σταυρούλα και Χαραμούσου Αικατερίνη.
Συγκεκριμένα οι μαθητές μέσα από την εργασία τους στο eTwinning έργο “Me the Α.Ι. #2.0” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη απέσπασαν το 2ο Εθνικό βραβείο #eTwinning.
Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 κατά την πρώτη μέρα έναρξης του 7ου Συνεδρίου eTwinning.
“Ήταν ένα έργο συνεργατικό. Μαθητές και εκπαιδευτικοί άνοιξαν τους ορίζοντές τους και ήρθαν σε επαφή με άλλους μαθητές και εκπαιδευτικούς από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης αναπτύσσοντας τις κοινωνικές τους δεξιότητες και ανταλλάσσοντας καλές πρακτικές. Την απονομή έκανε ο Δρ Μιχάλης Παρασκευάς Διευθυντής της Διεύθυνσης Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Δικτυακών Τεχνολογιών του ΙΤΥΕ Διόφαντος, Αναπλ. Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου”, αναφέρει σχετικά Ιωάννης Μακρής, Δ/ντής του σχολείου.
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ