Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Ν. Φιλαδέλφεια – Ν. Χαλκηδόνα: Αποχώρησε από τη “Συμπαράταξη” η Σμαράγδα Βασιλείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την αποχώρησή της από τη Δημοτική Συμπαράταξη “Ανεξάρτητη κίνηση πολιτών – Η πόλη της καρδιάς μας” Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας ανακοίνωσε η κα Σμαράγδα Βασιλείου, η οποία ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Συμπαράταξη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Στην ανακοίνωσή της, η κα Βασιλείου υπογραμμίζει ότι δεν αξιοποιήθηκε όσο θα άξιζε από τον Συνδυασμό ενώ δεν την βρήκαν σύμφωνη και ορισμένες τακτικές και πρακτικές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αποχώρησης έχει ως εξής:

“Με την σημερινή ανακοίνωσή μου γνωστοποιώ την αποχώρησή μου από τη Δημοτική Συμπαράταξη Ανεξάρτητη κίνηση πολιτών – Η πόλη της καρδιάς μας, Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, παρόλο το νικηφόρο αποτέλεσμα της 18ης Οκτωβρίου 2023.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου για την μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε!

Συμμετείχα καθόλη την μεγάλη πορεία της Προεκλογικής περιόδου, ασταμάτητα και ακατάπαυστα, υπηρετώντας με ευσυνειδησία, αμεροληψία και αξιοπρέπεια αυτή τη μεγάλη διαδρομή.

Πιστεύω ότι δεν αξιοποιήθηκαν στο έπακρο οι ικανότητες, δεξιότητες και εν γένει η όλη μου προσφορά και προσωπικότητα. Ορισμένες τακτικές και πρακτικές δεν με βρήκαν σύμφωνη.

Παρόλα αυτά, τιμώ τους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας για την αμέριστη συμπαράσταση και προτίμησή τους στο πρόσωπό μου και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίζω να υπηρετώ την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ από οποιοδήποτε μετερίζι ταχθώ!”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ