Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Πολιτών Πολιτεία: «Δυσανεξία» στον έλεγχο από την Συμπαράταξη Τομπούλογλου – Παπαλουκά

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολιτών Πολιτεία” και πρώην δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννης Βούρος απαντά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του κ. Τομπούλογλου, σχετικά με την προσφυγή κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, από παρατάξεις της αντιπολίτευσης,  για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον πεζόδρομο του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

“Αποδεικνύεται περίτρανα και για μία ακόμη φορά πως η διοίκηση της «Συμπαράταξης» Τομπούλογλου – Παπαλουκά έχει «δυσανεξία» στον έλεγχο.

Χωρίς λοιπόν να έχει βγει κάποια ανακοίνωση από πλευράς μας, στις 17/10 εξέδωσε δελτίο τύπου με αφορμή την προσφυγή μας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για τον τρόπο που αποφάσισε να προχωρήσει στην παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου 990μ. για ένα μήνα εν όψει Χριστουγέννων στον πεζόδρομο του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και 500τ.μ. στην είσοδο του άλσους, κάνοντας για πολλοστή φορά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Να επιδίδεται σε ακραίους έως και χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Η παράταξη Τομπούλογλου που στις εκλογές του 2019 είχε λάβει ποσοστό της τάξης του 13%  καταλαμβάνοντας την 4η θέση μεταξύ των 7 παρατάξεων που συμμετείχαν τότε στις δημοτικές εκλογές, η παράταξη που κατά την περίοδο της δημαρχιακής θητείας Γιάννη Βούρου (2019 – 2023), «έλεγε» όχι σε όλα «απειλώντας» διαρκώς με εισαγγελείς και δικαστήρια, «αρνείται» (;) σήμερα στον δικό μας συνδυασμό που έλαβε στον Α’ γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023 – 26,1% καταλαμβάνοντας την 1η θέση μεταξύ 6 παρατάξεων, και 49,6% στο Β’ γύρο και την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και σε άλλες δημοτικές παρατάξεις, το αυτονόητο. Τον έλεγχο!

Τους απαντάμε: ο έλεγχος, η ανάδειξη των λαθών και των παραλείψεων της εκάστοτε διοίκησης,  είναι όχι απλά δικαίωμα, αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της αντιπολίτευσης. Μείζονος και ελάσσονος.

Στους χαρακτηρισμούς τους δεν πρόκειται να απαντήσουμε καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά πως το να επιδίδονται σε αυτούς, ήταν, είναι και θα παραμείνει το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν καλά.

Ως αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου έχουμε δεσμευτεί και δεσμευόμαστε ξανά προς τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας, πως θα υπηρετήσουμε με πλήρη συνέπεια τον θεσμικό μας ρόλο. Στηλιτεύοντας τα αρνητικά, επικροτώντας παράλληλα τα θετικά, όταν και αν φυσικά υπάρξουν.”

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ