Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, καλωσόρισε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2024 στο γραφείο του στο Δημαρχείο το εξειδικευμένο προσωπικό που θα στελεχώσει την Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Πρόκειται για Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο/Μηχανικό, Μηχανικό Χωροταξίας & Πολεοδομίας Περιφερειακής Ανάπτυξης αλλά και προσωπικό για τη διοικητική υποστήριξη της υπηρεσίας, οι οποίοι θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της Πολεοδομίας αλλά και τις έκτακτες ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, σύμφωνα με τη σχετική Προγραμματική Σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και του Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου «Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων» (Δ.Ε.Π.Α.Ν).

Ο κ. Τομπούλογλου δηλώνει σχετικά: “Καλύπτουμε με τρόπο άμεσο και λειτουργικό τις υπηρεσιακές ανάγκες για την υλοποίηση έργων, καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου μας και την εξυπηρέτηση των πολιτών”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Δήμο υπήρχε Πολεοδομία μόνο για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Χαλκηδόνας. “Από τη στιγμή που οι Πολεοδομίες πέρασαν στη δικαιοδοσία και την ευθύνη των Δήμων, οφείλουμε να έχουμε τη δική μας Πολεοδομία για το σύνολο του Δήμου”, προσθέτει ο δήμαρχος.

Ακόμα, οι Δήμοι χωρίς στελεχωμένη υπηρεσία Πολεοδομίας καταφεύγουν σε όμορους Δήμους, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, καταβάλλοντας το απαιτούμενο κόστος για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ