Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συνεχίζουν δυναμικά τη λειτουργία τους το ΚΗΦΗ και το Κοινωνικό Εστιατόριο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας επισκέφθηκαν στελέχη της Περιφέρειας Αττικής.

Το ΚΗΦΗ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, έχει τη δυνατότητα να παρέχει φροντίδα σε 25 άτομα τρίτης ηλικίας, ημερησίως.

Τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων είναι μονάδες ημερήσιας φιλοξενίας ηλικιωμένων που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες – άνοια κ.λ.π.) των οποίων το περιβάλλον που τα φροντίζει εργάζεται, ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα αυτών των συμπολιτών μας.

Τα ΚΗΦΗ παρέχουν επίσης υπηρεσίες ημερήσιας φιλοξενίας (ημερήσιας ή ολιγόωρης), στις οποίες περιλαμβάνονται η νοσηλευτική φροντίδα, η ατομική υγιεινή, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, άσκησης κ.α.

Επιπλέον, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Εστιατόριο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, δομή που εγκαινιάστηκε και λειτουργεί σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, από τον Σεπτέμβριο του 2021.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ