Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Eνισχύεται με προσλήψεις η Διεύθυνση Ανακύκλωσης, Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού στη Ν. Φιλαδέλφεια – Ν. Χαλκηδόνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας προχωρά στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με διάρκεια 8 μήνες), συνολικά δεκαεφτά (17) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Οι ειδικότητες που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη είναι:

  • ΔΕ Οδηγών 4 θέσεις
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Οχημάτων – 1 θέση ΔΕ Ηλεκτρολόγου 1 θέση
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων 11 θέσεις

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης για τους ενδιαφερόμενους/τις ενδιαφερόμενες είναι η 22 Ιουλίου 2024 και στην ιστοσελίδα του Δήμου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες.

“Η βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη που ζούμε, απόλυτα συνυφασμένη με την αναβάθμιση των Υπηρεσιών της Καθαριότητας και του Ηλεκτροφωτισμού, αποτελεί βασικό στόχο για τη Δημοτική Αρχή”, όπως αναφέρει η διοίκηση.

“Με αποφασιστικά βήματα, και πάντα στηρίζοντας τον δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών, επιδιώκουμε αυτοί οι νευραλγικοί τομείς να ενισχυθούν με τις αναγκαίες υποδομές, τον εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που απαιτείται.

Ζητούμενο είναι οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, όπως και η άντληση πόρων και η σωστή διοχέτευσή τους, προκειμένου η πόλη μας να είναι καθαρή και νοικοκυρεμένη”, προσθέτει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ