Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Nέα Φιλαδέλφεια: Οδοσήμανση των διαβάσεων πεζών έξω από σχολεία με πρωτοβουλία του Γ. Τομπούλογλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατόπιν συνεννόησης του νεοεκλεγμένου Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Γιάννη Τομπούλογλου με τους διευθυντές του 8ου Δημοτικού σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας, του 2ου Δημοτικού σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας, του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Γεν. Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, προέκυψε ως άμεση, επιτακτική ανάγκη η οδοσήμανση των διαβάσεων που χρησιμοποιούνται από τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσέλευσή τους στα σχολεία. 
Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση:
“Η ανυπαρξία ορατών διαβάσεων πεζών θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή των μελών των σχολικών κοινοτήτων και δεν είναι δυνατόν να διαιωνίζεται.
Η άμεση παρέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος κρίθηκε απαραίτητη και δεν γινόταν να περιμένει μέχρι και την τυπική ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή της Συμπαράταξης (01/01/2024).
Κατόπιν παρέμβασης του Γιάννη Τομπούλογλου υπήρξε δωρεά-χορηγία των απαραίτητων υλικών-χρωμάτων από την εταιρεία οικοδομικών υλικών Κουρεμένος και τους συμπολίτες μας Βασίλη και Λάμπρο Κουρεμένο.
Συνεργείο εργαζομένων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του νέου Δημάρχου και πραγματοποίησε την Τετάρτη 01/11/2023 την εργασία της οδοσήμανσης των διαβάσεων έξω από τα τέσσερα σχολεία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους προαναφερθέντες για το ενδιαφέρον και τη συμβολή τους.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ζήτησαν και έλαβαν καταγραφή των προβλημάτων των σχολικών μονάδων, προκειμένου άμεσα να δρομολογηθούν και οι πιο σύνθετες εργασίες, πολλές εκ των οποίων παραμένουν ως «αιτήματα» των διευθυντών των σχολείων εδώ και χρόνια.”
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ