Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι της Ομάδας Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων στην πλατεία του Γ. Ν. Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια συντονισμένη επιχείρηση, η Ομάδα Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) πραγματοποίησε έφοδο στην πλατεία του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», με στόχο την αντιμετώπιση παραβατικών δραστηριοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ακινητοποιήθηκαν οχήματα που ανήκουν σε Ρομά και μεταφέρθηκαν με γερανό, έγιναν έλεγχοι και καταγράφηκαν παραβάσεις. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής λαμβάνοντας υπόψη τις καταγγελίες και τα παράπονα των κατοίκων για αυξημένη παραβατικότητα στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία και την ειδική ομάδα της Τροχαίας καθώς και τη Διεύθυνση Τροχαίας Πειραιά για την άμεση ανταπόκρισή τους και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ασφάλεια και η ευημερία των κατοίκων της πόλης μας είναι ύψιστης σημασίας. Η επιχείρηση της ΟΕΠΤΑ στην πλατεία Δημήτριου Μαντούβαλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για την πάταξη της παραβατικότητας απ’ όπου και αν προέρχεται».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ