Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Δεν είσαι μόνη» στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη θα πραγματοποιηθεί η συναυλία ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών Ελπίδα Μάνας με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και της Επιτροπής Ισότητας Φύλων, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 20.00.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στη  μνήμη όλων εκείνων των γυναικών  που έχουν φύγει από την ζωή από ενδοοικογενειακή βια. Στη συναυλία συμμετέχουν, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη υπό την Διεύθυνση του Αλέξανδρου Χαλάψη και Σολίστ τους Γιώργο και Στέλιο Γκόλγκαρη σε έργα του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Οι ενορχηστρώσεις είναι της Μαρίας Κοτζάστρατη, που εμφανίζεται και ως Σολίστ στο Πιάνο. Τραγουδάει ο Αλέξανδρος Πισκιούλης. Επίσης συμμετέχει η Κιθαριστική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, σε σύμπραξη με τον Βασίλη Λέκκα σε γνωστά τραγούδια του. Διευθύνει ο Αντώνης Μυτακίδης. Σόλο Κιθάρες παίζουν οι Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, Βασίλης Μαστοράκης, Δέσποινα Χαντά. Τέλος η Ροκ Μπάντα του Μουσικού Εργαστηρίου Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη εμφανίζετε σε κλασικά ροκ τραγούδια, σε Επιμέλεια-Διδασκαλία του Γιάννη Θεοδώρου. Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση όλων των συνόλων έχουν οι Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης.

Κείμενα παρουσίαση: Καρακάκη Ελένη Τραγουδούν: Δημήτρης Αϊβαλιώτης , Γιάννα Βασιλείου Παυλίνα Βουλγαράκη , Θοδωρής Βουτσικάκης , Σαλίνα Γαβαλά
Ηρώ,Κώστας Θωμαΐδης ,Βασίλης Λέκκας ,Ηλίας Παλιουδάκης ,Ζωή Παπαδοπούλου
Σοφία Παπάζογλου ,Αγγελική Τουμπανάκη , Αδάμ Τσαρούχης.

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Προπώληση:https://www.ticketservices.gr/event/katrakeio-den-eisai-moni/?lang=el

Εισιτήρια στα ταμεία του θεάτρου την ίδια μέρα της συναυλίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ