Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Επιτυχία σημείωσε η επιχείρηση ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ στην ευρύτερη περιοχή του Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευρείας κλίμακας επιχείρηση ελέγχου παραβατικότητας οχημάτων και ατόμων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην ευρύτερη περιοχή του Ρέντη μετά από σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τροχαίας, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ),η ΔΙΑΣ και το Αστυνομικό Τμήμα Ρέντη, με επικεφαλής τον διοικητή, κ. Αργύρη Βασιλόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν διευλεύσεις στην περιοχή και σε ευπαθή σημεία, πλατείες, σχολεία, πάρκα, έγιναν έλεγχοι οχημάτων, συλλήψεις και προσαγωγές. Ακολούθησε ανοιχτός διάλογος με κατοίκους του οικισμού Αγ. Άννης και καταγράφηκαν τα αιτήματα των πολιτών με στόχο την άμεση επίλυσή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνόμευση της περιοχής θα αυξηθεί ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και μετά από τη θετική ανταπόκριση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, συμμετείχε ως παρατηρητής και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η συγκεκριμένη επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών. Σε συνεργασία με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ρέντη, κ. Αργύρη Βασιλόπουλο και την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, παρόμοιες επιχειρήσεις θα επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο την πάταξη της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Θέλω να ευχαριστήσω το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχή έκβαση της δράσης».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ