Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ξεκινά στενή συνεργασία Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και ΣΤΑ.ΣΥ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και της ΣΤΑ.ΣΥ, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη  Κωνσταντίνος Μαραγκάκης πραγματοποίησε πρόσφατα μια σειρά από σημαντικές συναντήσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ κ. Αθανάσιο Κοτταρά.

Η πρώτη συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑ.ΣΥ, συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας καθώς και παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν για την αναβάθμιση της πλατείας Αγ. Νικολάου στη στάση μετρό Νίκαιας.
Πριν λίγες μέρες  πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην πλατεία Αγ. Νικολάου , όπου οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν για τον εξωραϊσμό της πλατείας. Σ’αυτή τη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, Πρασίνου και Τεχνικών Υπηρεσιών κύριοι Νικόλαος Καρδιάς, Δημοσθένης Σταματάτος , Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης , ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου Θεόδωρος Γιαννούλης και οι αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου.

 Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σε δήλωσή του ανέφερε:
«Η πλατεία Αγίου Νικολάου αποτελεί ένα κομβικό σημείο της πόλης μας λόγω της σύνδεσής της με τον σταθμό του μετρό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ κ. Αθανάσιο Κοτταρά και τους συνεργάτες του για τη συνεργασία που ξεκινάμε  και για την έμπρακτη διάθεσή του να συμβάλει στην αναβάθμιση της πλατείας.  Μαζί με τη ΣΤΑ.ΣΥ θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο , καθαρό και λειτουργικό περιβάλλον για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.  Η συνεργασία μας με την ΣΤΑ.ΣΥ είναι ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και παράλληλα δρομολογούμε κοινές δράσεις με κοινωνικό περιβαλλοντικό και πολιτιστικό χαρακτήρα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Κοτταράς υπογραμμίζει:
«Το Μετρό της Αθήνας έφθασε πριν 4 χρόνια στη Νίκαια κι ο ερχομός του άλλαξε τα δεδομένα της πόλης και των μετακινήσεων. Στις Σταθερές Συγκοινωνίες αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας απέναντι στις τοπικές κοινωνίες και εργαζόμαστε με κύριο μέλημά μας τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία μας με τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη θα είναι συνεχής και με ουσιαστικές παρεμβάσεις, όπου μας ζητηθεί, θα συνδράμουμε στη συνολική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την περαιτέρω αναβάθμιση  της περιοχής».

Η πρώτη κοινή δράση Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη είναι ο Φιλανθρωπικός Αγώνας  Ποδοσφαίρου «Βάζουμε γκολ στη φτώχεια» μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων   Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ Μον Α.Ε και Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 5.00 μ.μ. στο Γήπεδο Νίκαιας (είσοδος από Χρυσοστόμου Σμύρνης). Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Εξάλειψης της Φτώχειας και όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ