Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Τα «ροδάκινα της αγάπης» μοίρασε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και η Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων

Δημοσιεύθηκε

στις

Διανομή φρέσκων ροδάκινων και νεκταρινιών πραγματοποίησε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με την Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος».

Δικαιούχοι ήταν μέλη της Ένωσης και οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά της πόλης που έχει καταγράψει η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου.

Η δράση επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά με στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, ευχαρίστησε την Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων για τη χορηγία των φρούτων και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η στήριξη των ευάλωτων ομάδων αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο μας γι’ αυτό και σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Αλληλεγγύης κ. Σπύρο Κοτζαμάνη και με την ουσιαστική συνδρομή της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων οργανώσαμε για δεύτερη φορά αυτή τη διανομή. Επιδίωξή μας είναι μέσα από τέτοιες δράσεις να ενισχύσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη και να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στους συμπολίτες μας. Η συνεργασία μας με την Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς για μια κοινωνία πιο δίκαιη και αλληλέγγυα».

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ