Ελάτε στην παρέα μας

Παλαιού Φαλήρου

Εγκαίνια του κήπου της οικίας “Θάλεια Διπλαράκου” στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ακόμα μία «Εαρινή Βραδιά Τέχνης & Πολιτισμού» απόλαυσαν την Πέμπτη 13 Ιουνίου κάτοικοι της πόλης του Φαλήρου. Μέσα σε λίγους μόλις μήνες, η οικεία «Θάλειας Διπλαράκου» όχι μόνο εξυγιάνθηκε, αλλά και μετατράπηκε σε ένα σπίτι τεχνών που από τον Απρίλιο φιλοξενεί ένα πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις, με κοινό παρονομαστή το υψηλό πολιτισμικό επίπεδο. 

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το «Αφιέρωμα στις μεγάλες κυρίες του Ελληνικού τραγουδιού», με την ταλαντούχα Κατερίνα Αδάμ να ερμηνεύει μοναδικά διαχρονικές επιτυχίες της Μαρινέλλας, της Μπέλλου, της Μοσχολιού , της Τζένης Βάνου και πολλών ακόμα τραγουδιστριών που αποτελούν κομμάτι της Ελληνικής κουλτούρας. Η Κατερίνα Αδάμ, απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος κλασικής κιθάρας και Ανωτέρων Θεωρητικών μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, ερμήνευσε τραγούδια όπως “Με αεροπλάνα και βαπόρια”, “Έρωτά μου ανεπανάληπτε”, “Τα Παιδιά του Πειραιά” και πολλές ακόμα δημιουργίες.

Τη βραδιά παρακολούθησε η σπουδαία καθηγήτρια φωνητικής και δασκάλα της Κατερίνας Αδάμ Julie Massino , η οποία είπε πως αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη βλέποντας να γίνονται τέτοιες σπουδαίες προσπάθειες για πολιτισμική ανέλιξη στο δήμο Παλαιού Φαλήρου , δίνοντας την ευκαιρία σε δημότες να παρακολουθούν δωρεάν όμορφες εκδηλώσεις.

Υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη δράση αλλά και για όλο το πρόγραμμα των «Εαρινών Εκδηλώσεων Τέχνης και Πολιτισμού» είναι ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Πολιτισμού, Γιώργος Πράπας, ο οποίος στον χαιρετισμό του επεσήμανε πως με τη στήριξη του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δημιουργεί πολιτισμικά προγράμματα υψηλού επιπέδου σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ