Ελάτε στην παρέα μας

Παλλήνης

Το 1ο All Star “Γαλανόλευκα Αστέρια” Κοριτσιών U13 στο Δήμο Παλλήνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Παλλήνης φιλοξένησε το Σάββατο 11 Μαΐου το 1ο All Star “Γαλανόλευκα Αστέρια” Κοριτσιών U13 της μεγαλύτερης Ένωσης της χώρας ( Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) στο 1ο κλειστό Γυμναστήριο Γέρακα.

Στη διοργάνωση ALL STAR GAME MVP «ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ» ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ U13 συμμετείχαν 111 αθλήτριες από 40 ομάδες του νομού Αττικής. Οι αθλήτριες επιλέχθηκαν με την διαδικασία της ψηφοφορίας MVP παικτριών από τους προπονητές των ομάδων κατά τη διάρκεια του Τουρνουά τους. Συμμετοχή στη διοργάνωση είχαν και αθλήτριες των ομάδων του Δήμου Παλλήνης.

Την διοργάνωση παρευρέθησαν και παρακολούθησαν o Δήμαρχος Παλλήνης κος Χρήστος Αηδόνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Θάνος Οικονόμου, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και ο κος Παναγιώτης Χριστοφιλέας.

Επίσης παρακολούθησαν την διοργάνωση και τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο κος Χέρμαν Μπρόμπεργκερ υπεύθυνος στις Μικτές ΕΣΚΑ και οι Αθλητριες της Εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης κ.κ Αρτέμης Σπανού, Μαριέλα Φασούλα, Παυλόπουλου Πηνελόπη, Χαιρεστενίδου Αντιγόνη, Χριστινάκη Ελεάνα.

Από το Δ.Σ της ΕΣΚΑ παρευρέθησαν η υπεύθυνη της Διοργάνωσης κα Θειακού Κατερίνα Επικεφαλής Γυναικών ΕΣΚΑ και αναπτυξιακού κοριτσιών ΕΣΚΑ, η κα Φάσουρα Ελισσάβετ Ταμίας ΕΣΚΑ, ο κος Λιβάνιος Θεόδωρος μέλος ΕΣΚΑ και επίσης η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μάρθα Αργυρίου και οι κ.κ Αραπούδη Μαρίσσα και Ειρήνη Ζιανανίρι επιτροπή κοριτσιών της ΕΣΚΑ.

Προπονήτριες που βοήθησαν στην διοργάνωση η κα Κακαγιά Άννα και Άννα Μαρία Γκούμα.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ