Ειδήσεις
Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Βανδαλισμός στην πλατεία Φλωρίνης – Εκτός Λειτουργίας ο Φωτισμός

Ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού σημειώθηκε στην Πλατεία Φλωρίνης, στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, με άγνωστους δράστες να παραβιάζουν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και να αφαιρούν τον αισθητήρα ενεργοποίησης του φωτισμού.
Η ενέργεια αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον εκτός λειτουργίας φωτισμό της πλατείας, γεγονός που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, τα οποία προχώρησαν στην αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά της λειτουργίας του φωτισμού. Παράλληλα, ο Δήμος ανακοίνωσε ότι αύριο θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες πράξεις, οι οποίες όχι μόνο διαταράσσουν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, αλλά πλήττουν και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024