Connect with us

Οικονομία

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός για το 2021

Published

on

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ο Προϋπολογισμός του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το έτος 2021, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πριν το τέλος του 2020. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού κατάφερε να είναι ένας από τους δήμους, που έχει έγκαιρα επικυρωμένο προϋπολογισμό.

Ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Βίκυ Νικάκη, ευχαριστούν τη Διευθύντρια, τους Προϊσταμένους και όλο το προσωπικό της Οικονομικής Υπηρεσίας, για τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητά τους, που οδήγησε για μια ακόμα χρονιά στην κατάρτιση ενός ρεαλιστικού, εφαρμόσιμου και πλήρως εναρμονισμένου με τα οικονομικά δεδομένα προϋπολογισμού, γεγονός που αποτυπώθηκε και στην αξιολόγηση του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.

[banner id=”143729″]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ