Ελάτε στην παρέα μας

Παπάγου - Χολαργού

Μεγάλη Συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου.

Η δράση, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”, είχε στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου και την υποστήριξη των συμπολιτών μας που έχουν άμεση ανάγκη από αίμα.

Πλήθος πολιτών και εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ανιδιοτελή προσφορά και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διαπνέει την τοπική μας κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, το υγειονομικό προσωπικό των Δημοτικών Πολυϊατρείων, σε συνεργασία με το Κέντρο «ΓΕΝΝΑΣΙΣ» και τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ήταν παρόντες για να ενημερώσουν τους πολίτες σχετικά με τη δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών και να διευκολύνουν την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για όσους επιθυμούν να προσφέρουν ζωή σε άτομα που πάσχουν από λευχαιμία ή άλλα σοβαρά αιματολογικά νοσήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ