Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού κάνει έκκληση στους δημότες να μην απορρίπτουν ανεξέλεγκτα ογκώδη αντικείμενα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να μην εγκαταλείπουν ανεξέλεγκτα δίπλα σε κάδους, σε πεζοδρόμια και οπουδήποτε αλλού, ογκώδη αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα, έχει παρατηρηθεί πολίτες να απορρίπτουν σε διάφορα σημεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού διάφορα ογκώδη αντικείμενα όπως οικοσκευές, ψυγεία, κρεβάτια, στρώματα κ.λπ.

Η υπηρεσία καθαριότητας γνωστοποιεί ότι δεν έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ολόκληρες οικοσκευές. “Ας συμφωνήσουμε να μην επιβαρύνουμε τους εργαζομένους του δήμου στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελούν καθημερινά”, δηλώνουν σχετικά.

Σύμφωνα δε, με τον κανονισμό καθαριότητας, οι δημότες πρέπει να ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διάθεση αυτών των αντικειμένων.

Για την αποφυγή καθυστερήσεων και την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες στο τηλέφωνο 2106540211 (Κοινότητα Παπάγου) και 2106537261 (Κοινότητα Χολαργού), προκειμένου να λαμβάνουν οδηγίες σχετικά με την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων και των κλαδιών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ