Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Απονεμήθηκαν τα βραβεία «Μίκης Θεοδωράκης» της Περιφέρειας Αττικής, συνοδεία χρηματικών επάθλων στο Μουσικό Σχολείο Πειραιά στα Μανιάτικα.

Στόχος του θεσμού η στήριξη και επιβράβευση των μαθητών και μαθητριών των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων της Αττικής.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις 3 μαθήτριες των τριών τάξεων του Λυκείου Έ. Δημητρουλάκη, Δ. Μπασδέκη και Κ. Κουκουβέλα, που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2020-21 και συνοδεύτηκαν από τα αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα, 400 ευρώ για την μαθήτρια της Ά Λυκείου, 500 ευρώ της Β΄ Λυκείου και 600 ευρώ της Γ΄Λυκείου.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της καθιέρωσης των βραβείων, θα δίνει κάθε χρόνο από ίδιους πόρους, σε κάθε Μουσικό και Καλλιτεχνικό Σχολείο της Αττικής τα οποία είναι 8 στο σύνολο τους, το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ για τη βράβευση 3 μαθητών-μαθητριών, που προήχθησαν ή αποφοίτησαν με τον υψηλότερο βαθμό, σε κάθε μία εκ των τριών (3) τελευταίων τάξεων του κάθε σχολείου (δηλαδή από ένα βραβείο για κάθε τάξη), μαζί με μία αναμνηστική πλακέτα.

Τα σχολεία στα οποία θα απονέμονται κάθε χρόνο τα βραβεία είναι τα εξής: Μουσικό Σχολείο Αθήνας, Μουσικό Γυμνάσιο Αλίμου, Μουσικό Σχολείο Ιλίου, Μουσικό Σχολείο Πειραιά, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Λ.Τ Γέρακα, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Λ.Τ Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Λ.Τ Περιστερίου και Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αθηνών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ