Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2023 στο Πεντελικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού ολοκλήρωσε το πρόγραμμα δράσεων ποτίσματος , που διοργανώνει κάθε χρόνο με σκοπό να ξαναπρασινίσει το Πεντελικό, με το τελευταίο πότισμα για το 2023, των δέντρων που φυτεύτηκαν κατά τη φυτευτική περίοδο 2022 – 2023.

Με σημαντική προσέλευση εθελοντών και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένων πολιτών και παιδιών ολοκληρώθηκε το 5ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2023, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 24 Σεπτεμβρίου, από το Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και τον Δήμο Πεντέλης, στην περιοχή που αναδασώθηκε τη φυτευτική περίοδο 2022 -2023, με χαρουπιές, κουτσουπιές και βελανιδιές, Βορειοανατολικά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Την δράση συντόνισε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος και συμμετείχαν η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Γιάννης Ζώης, ομάδα εθελοντών του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Ν. Βουτσά – Προβαλίνθου (ΠΥ.Σ.ΕΘ.) και ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας, οι οποίοι μαζί με τους εθελοντές και τους εργαζομένους του ΣΠΑΠ και του Δήμου Πεντέλης έδωσαν δροσιά και ζωή στα δεντράκια που φυτεύτηκαν τον χειμώνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ