Πεντέλης
Την προτεραιοποίηση των έργων που θα πραγματοποιηθούν στην Πεντέλη συζήτησαν Πατούλης και Κεχαγιά
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2021/01/IMG_5505.jpg)
Η υλοποίηση έργων και δράσεων στον Δήμο Πεντέλης με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η Δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν για έργα που αφορούν αγωγούς όμβριων υδάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τις ασφαλτοστρώσεις, παρεμβάσεις και εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε αθλητικούς χώρους καθώς και έργα αντιστήριξης ρεμάτων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Α. Καλογερόπουλου, της Διευθύντριας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα και στελεχών του Δήμου Πεντέλης, έγινε προτεραιοποίηση των έργων που θα υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισήμανε ότι «Η Περιφέρεια Αττικής συνεργάζεται στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου βαθμού. Στο επίκεντρο των πολιτικών μας είναι η αποτελεσματική θωράκιση της Αττικής, η προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών, ο σεβασμός στο περιβάλλον αλλά και παρεμβάσεις με αναπτυξιακό πρόσημο που θα κάνουν τις πόλεις μας πιο «έξυπνες» και πιο φιλόξενες. Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας είναι έργα που σχετίζονται με την αντιπλημμυρική προστασία, τη διευθέτηση όμβριων υδάτων, έργα ηλεκτροφωτισμού και ασφαλτοστρώσεων, κυρίως σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι κανείς Δήμαρχος δεν είναι μόνος του. Ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών».
Από την πλευρά της η Δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και επισήμανε ότι ο Δήμος αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες και τα χρηματοδοτικά μέσα, προκειμένου με τη σύμπραξη και της Περιφέρειας Αττικής να επιτευχθεί ο στόχος της υλοποίησης των αναγκαίων έργων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
5η Γιορτή Κρασιού και Παραδοσιακού Χορού στον Δήμο Μαραθώνος