Κοινωνία
Φιλανθρωπική κίνηση από το Σύλλογο ΚΑΛΛΙΣΤΩ
Ο «Σύλλογος ΚΑΛΛΙΣΤΩ Κοινωνικές Δράσεις για την Υγεία & το Περιβάλλον» δημιουργεί Παιδική Βιβλιοθήκη στην αίθουσα αναμονής των χειρουργείων του νοσοκομείου και γι’ αυτό προσέφερε μία βιβλιοθήκη και καινούργια παιδικά βιβλία. Ακόμα δόθηκαν είδη ένδυσης, υπόδησης και παιχνίδια για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο.
Οι εκπρόσωποι του συλλόγου Καλλιστώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την Διοικήτρια του νοσοκομείου κα Ευσταθία Κατοίκου για την λειτουργία του νοσοκομείου, καθώς επίσης για τις ανάγκες φιλοξενίας και νοσηλείας των παιδιών.
Η πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη συμβολή των μελών καθώς και την σημαντική στήριξή τους σε κάθε πρωτοβουλία.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιστώ Σοφία Κορωναίου, η Αντιπρόεδρος Κοινωνικών Θεμάτων Ελένη Βασιλείου, η Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων Στεφανία-Νεφέλη Λιμ, η ταμίας Πόπη Γαλημητάκη, η Μανουέλα Γεωργακάκη κ.α.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
5η Γιορτή Κρασιού και Παραδοσιακού Χορού στον Δήμο Μαραθώνος