Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Ψηφίστηκε το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη 14η συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης ενέκρινε κατά πλειοψηφία το πρώτο μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου, όπου αποτυπώνονται το όραμα, οι βασικοί στόχοι και η στρατηγική της επόμενης πενταετίας, για μια ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου.

Όπως δήλωσε η δήμαρχος, Νατάσσα Κοσμοπούλου, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτελεί ένα εργαλείο οργάνωσης, ελέγχου και ενημέρωσης, χρήσιμο για όλους: τόσο για τη δημοτική αρχή, που έτσι θα μπορεί να προγραμματίζει και να οργανώνει καλύτερα το έργο της, όσο και για το Δημοτικό Συμβούλιο, που θα μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει με τρόπο ουσιαστικό τα πεπραγμένα της διοίκησης.

Προπαντός για τους δημότες ,που θα ενημερωθούν για την πραγματική κατάσταση και τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα, ώστε να μπορούν να αξιολογούν σφαιρικότερα την πορεία και το έργο της δημοτικής αρχής.

Όπως σημείωσε η κα Κοσμοπούλου, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη και απαιτητική για όλους διαδικασία, μιας και ο Δήμος αποκτά Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για πρώτη φορά στην ιστορία του.

“Γι’ αυτό και θα χρειαστεί η βοήθεια όλων, και πρώτα-πρώτα εσάς των δημοτών, που την επόμενη εβδομάδα θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε δημόσια διαβούλευση γύρω από το Στρατηγικό Σχέδιο, καταθέτοντας απόψεις, παρατηρήσεις και προτάσεις”, συμπλήρωσε η δήμαρχος Πεντέλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ