Αθλητισμός
Mε επιτυχία η Κοπή Πίτας του Αθλητικού Ομίλου ΖΩΗ – Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης

Σε μια αξέχαστη εκδήλωση, παρουσία πλήθος κόσμου, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου ΖΩΗ – Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης.
Εκτός από τη δήμαρχο Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου, το «παρών» έδωσαν η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως, η Αντιπεριφερειάρχης του Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, o Πρόεδρος Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων Άγγελος Δημοσθένους, ο επί 20 έτη δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ντούσκος, o Πρόεδρος ΔΣ Όθωνας Δημοσθένους, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Τσούκλερης και Φώτης Φωτίου, ο εντεταλμένος Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος, πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Στην εκδήλωση, τα παιδιά βραβεύτηκαν από την Υπουργό Εργασίας, κα Νίκη Κεραμέως και από τη Δήμαρχο κα Νατάσσα Κοσμοπούλου, ως ένδειξη αναγνώρισης για το πάθος και τις προσπάθειές τους στον αθλητισμό.
Δήλωση δημάρχου Πεντέλης Νατάσσας Κοσμοπούλου:
«Η αθλητική δραστηριότητα είναι το θεμέλιο για την ολιστική ανάπτυξη των παιδιών και των νέων. Μέσα από το άθλημα καλλιεργούνται αξίες όπως η συνεργασία, ο σεβασμός, η πειθαρχία και η αυτοπεποίθηση – στοιχεία απαραίτητα για την ορθή διαμόρφωση της προσωπικότητας και της κοινωνικής συνείδησης των παιδιών μας.
Προσπαθώ να κλείσω με μπαλόνι το ανοικτό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του γηπέδου 5Χ5 στην Πεντέλη, αποδεικνύοντας στην πράξη τη δέσμευσή μας για αναβάθμιση των αθλητικών χώρων.
Με τις αυξανόμενες απαιτήσεις στο ποδόσφαιρο, η εκπαίδευση των προπονητών και των νέων αθλητών καθίσταται πιο σημαντική από ποτέ. Για αυτό δρομολογείται – με την αμέριστη υποστήριξη της Περιφέρειας και της Αντιπεριφερειάρχου κας Λουκίας Κεφαλογιάννη – η παράδοση του προπονητηρίου στη θέση ‘Θάλωσσι’, με σκοπό την ενίσχυση της παιδείας, του σεβασμού και της ευπρέπειας. Όσον αφορά στις παραχωρήσεις των δημοτικών εγκαταστάσεων, είμαι εδώ για να λύσω τα θέματα όλων ανεξαιρέτως, με πλήρη νομική υποστήριξη και ενημέρωση προς τους συλλόγους μας, ώστε οι αθλητικοί χώροι να παραμένουν ανοιχτοί για κάθε παιδί και πολίτη.
Εφαρμόζουμε τα πιο σύγχρονα μέσα για να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη μας τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξή τους – γιατί η άθληση και εκπαίδευση δεν σταματούν ποτέ. Μαζί προχωράμε στο μέλλον της Πεντέλης με πάθος και αφοσίωση!»
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ