Περιστερίου
Ολοκληρώνονται την Κυριακή οι εκδηλώσεις στο «Περιστέρι Πολλών Αστέρων»

Ο Δήμος Περιστερίου πρωταγωνιστεί και φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις, έχοντας φορέσει το γιορτινό του χαμόγελο, δίνοντας παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας.
Μικροί και μεγάλοι μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό “Περιστέρι”, με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια, την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής και το εορταστικό εργαστήριο ξωτικών με τον Αϊ Βασίλη!
Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, μάγων και δρώμενα. Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και τη Φάτνη δημιουργήθηκε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ειδικό φωτισμό από LED αυξάνοντας τη λάμψη, μειώνοντας κατά 50% την ενεργειακή κατανάλωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου, στο πιο φωτεινό και το πιο όμορφο της Αττικής.
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φέτος ο εορταστικός φωτισμός, με τα εκατοντάδες αστέρια σ’ ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου, τόσο στο εμπορικό κέντρο, όσο και στις γειτονιές, δίνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα.
Ο Δήμος Περιστερίου φωτίζει και ομορφαίνει την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ), μία από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης, με τα έργα των μικρών ζωγράφων. 51 έργα των μικρών μαθητών με θέμα: «Περιστέρι Πολλών Αστέρων – Ζωγραφίζω τις Ευχές μου» κοσμούν την πλατεία και οι πινελιές της ψυχής τους μετατρέπουν το χώρο στον πιο όμορφο της πόλης μας!
Ο Δήμος Περιστερίου φιλοξενεί την αξιόλογη έκθεση παλαιού και συλλεκτικού παιχνιδιού «Παίζουμε», έως και τις 15 Ιανουαρίου 2023, εκτός αργιών, ώρες 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:30, στην αίθουσα τελετών (α’ όροφος) του Δημαρχιακού Μεγάρου – στάση Μετρό «Περιστέρι». Είσοδος Ελεύθερη!
Στον όμορφο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου και αφού η πλατεία γεμίσει με Χριστουγεννιάτικες μουσικές και γιορτινή διάθεση, η έκθεση παλαιού παιχνιδιού “Παίζουμε;” του συλλέκτη Βασίλη Κούλογλου, είναι έτοιμη να εξάψει τη φαντασία και να διεγείρει την περιέργεια μικρών και μεγάλων παιδιών!
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ