Πετρούπολης
Απόκριες στην Πετρούπολη 2025: Ενθουσίασε τους θεατές η συναυλία αποκριάτικων σκοπών και τραγουδιών

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, το Συγκρότημα Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου παρουσίασε στο Πνευματικό Κέντρο σκωπτικά, αποκριάτικα παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα. Η συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία και ενθουσίασε το κοινό.
Την επιμέλεια, διδασκαλία και διεύθυνση είχε ο καθηγητής της τάξης παραδοσιακών κρουστών, Νέστορας Δρούγκας.
Συνεργάστηκαν οι τάξεις των Αργυρώς Καπαρού (Σύγχρονου τραγουδιού), Στεφανίας Κατσαρού (Φλάουτου), Παναγιώτη Σιωρά (Κλαρινέτου), Διονύση Αγαλιανού (Τρομπέτας) και Παναγιώτη Δεληγιάννη (Κιθάρας).
Τραγούδησαν οι Δέσποινα Φραντζέσκου και Κρυσταλλία Μουρκογιάννη. Φλάουτο έπαιξαν οι Αναστασία Πετροπούλου και Χριστίνα Παπαγεωργίου, κλαρίνο οι Στάθης Ρομποτής και Στέφανος Στενημαχίτης, τρομπέτα η Αναστασία Σταθοπούλου, σαντούρι η Φωτεινή Βρυσά, κιθάρα η Δέσποινα Καρούσου, λαούτο ο Χρήστος Πλύστακας, τουμπελέκι και νταούλι η Μιχαέλα Κωνσταντινίδη.
Το παρόν έδωσε η δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη για θέματα Πολιτισμού, Βάσω Πουλογιαννοπούλου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024