Κοινωνία
Νέα προσπάθεια έξωσης απετράπη στον Δήμο Πετρούπολης παρουσία και του δημάρχου

Η κινητοποίηση της γειτονιάς, φορέων και σωματείων της Πετρούπολης και της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον δήμαρχο, Βαγγέλη Σίμο, και παρόντων της αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Ξένιας Γιώγου, του αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Τσιακίλου και του δημοτικού συμβούλου Μανώλη Ραγκούση, απέτρεψαν -για μία ακόμη φορά- την προσπάθεια έξωσης σε οικογένεια της οδού Ναϊάδων.
Με αποφασιστικότητα ξεκαθάρισαν ότι δεν θα φύγουν από τον χώρο μέχρι να αποχωρήσει ο δικαστικός επιμελητής και ο εκπρόσωπος της τουριστικής εταιρείας που αγόρασε το σπίτι στον πλειστηριασμό, όπως και έγινε.
Ο δήμαρχος της πόλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε: «Είναι απαράδεκτο και ανάλγητο να προσπαθούν να ξεσπιτώσουν συμπολίτες μας και γίνεται ακόμα χειρότερο όταν κάποιοι από αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτοί που νομοθετούν και αυτοί που εκμεταλλεύονται τέτοιους νόμους δεν έχουν ψήγμα ανθρωπιάς, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα κέρδη τους.
Ανθρωπιά έδειξαν και δείχνουν η γειτονιά, οι φορείς και τα σωματεία, η Δημοτική Αρχή που ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες και το επόμενο διάστημα. Να το ακούσουν καλά, να το βάλουν στο μυαλό τους θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί, δεν θα επιτρέψουμε κανένα σπίτι να πάει στα χέρια τραπεζίτη.
Αποδείχτηκε και σήμερα ότι τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός. Στην πράξη καταργούνται οι άδικοι νόμοι που ξεσπιτώνουν ανθρώπους του μεροκάματου οι οποίοι έχουν μοχθήσει για να έχουν μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους.
Θα είμαστε εδώ, θα μας βρίσκουν μπροστά τους τα “κοράκια” κάθε φορά που θα επιχειρούν να αρπάξουν τα σπίτια βιοπαλαιστών, να κερδοσκοπήσουν από την ανέχεια και τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει και συντηρούν, για τις λαϊκές οικογένειες, οι ανάλγητες πολιτικές των κυβερνήσεων διαχρονικά».
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ