Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Σαρωνικό: Οι εκδηλώσεις από 19-21 Ιουλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τις 19 μέχρι και τις 21 Ιουλίου, ένα Μουσικό Φεστιβάλ γεμίζει με νότες και μελωδίες τον νυχτερινό ουρανό του Σαρωνικού. Στο ανοιχτό Θεατράκι Λαγονησίου, σε μια μαγευτική τοποθεσία που μυρίζει θάλασσα, το Music Art Festival φέρνει ήχους κλασσικής μουσικής στις 19/7, ανοίγει μουσικούς διαλόγους στις 20/7 και συστήνει μουσικές του κόσμου στις 21/7.  Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τις στις 9μμ.

Για τους λάτρεις του ελληνικού ρεπερτορίου, το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 21:00, ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος δίνει μεγάλη συναυλία στο Θεατράκι Πανοράματος Σαρωνίδας. Διοργανώνει ο Σύλλογος Πανοράματος Σαρωνίδας.

Την ίδια ημέρα και ώρα, στο λιμάνι Παλαιάς Φώκαιας, τη σκυτάλη της χαράς αλλά και της ενημέρωσης παίρνουν τα παιδιά. Η εκδήλωση «Παιδική γιορτή για το περιβάλλον» με τραγούδια, προβολή και κεράσματα, διοργανώνεται από τον σύλλογο «Φωκαέων Πολιτεία» και είναι φτιαγμένη για παιδιά όλων των ηλικιών. Έναρξη στις 21:00, στο Θεατράκι Π. Φώκαιας.

Τα διλήμματα του Σαββάτου 20 Ιουλίου θα είναι πολλά! Στην Ανάβυσσο, ώρα 21:00, τα «Καλαμποκοψησίματα» θα μοιράζουν χαρά, κέφι και λιχουδιές σε όσες και όσους παρευρεθούν στην έδρα του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Τριάδας Βουρλών.

Το φινάλε θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουλίου, με μουσική συναυλία από τους «Duo Carma», με τις Κοχάρ Καραγιάν και Σοφία Μαυρογενίδου, ώρα 21:00, στο Θεατράκι Π. Φώκαιας (λιμάνι).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ