Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

ΕΣΤΙΑ : Αποσύρεται από το τιμόνι της προεδρίας η Έφη Προκοπάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

 Η ιδρύτρια του Κέντρου Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία ΕΣΤΙΑ, Έφη Προκοπάκη αποφάσισε να αποσυρθεί από τη θέση της πρόεδρου μετά από 43 χρόνια.

Η αφοσίωση στην ΕΣΤΙΑ, σε όλους τους εκπαιδευόμενους και τις οικογένειές τους, στο προσωπικό του φορέα και σε όλους τους φίλους, εθελοντές και συμπαραστάτες που βρέθηκαν στο Κέντρο, ήταν αέναη και η δράση της θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση «η Έφη Προκοπάκη άγγιξε εκατοντάδες ζωές με βαθύ τρόπο. Και θα συνεχίσει να το κάνει ως πρόεδρος της ΣΥΝΕΣΤΙΑΣ, του φορέα που υποστηρίζει το έργο μας. Οι ηγετικές της ικανότητες, το όραμα και η προσωπική φροντίδα στον κάθε έναν από εμάς θα συνεχίσουν εξάλλου να αποτελούν φάρο σοφίας και έμπνευσης για εμάς, αφού η Έφη Προκοπάκη ανακηρύχθηκε σε επίτιμο πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την ανιδιοτελή της προσφορά που δεν μπορεί να συνοψιστεί σε λίγες λέξεις».

Και συνεχίζει: «Καθώς αποχαιρετούμε συγκινημένοι την Έφη Προκοπάκη, καλωσορίζουμε θερμά τη νέα μας πρόεδρο, Βικτωρία Γκότση. Αναπόσπαστο μέλος της ΕΣΤΙΑΣ εδώ και χρόνια, υπηρέτησε τους σκοπούς μας από τη θέση της Αντιπροέδρου. Με την εμπειρία της, το ίδιο πάθος για τους στόχους μας και με την αφοσίωση στην κοινότητα της ΕΣΤΙΑΣ, της οποίας άλλωστε μέλος αποτελεί και η ίδια, το μέλλον του φορέα μας είναι σε καλά χέρια. Τους πολύτιμους ωφελούμενούς μας, τις οικογένειες, τους υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους χορηγούς μας, διαβεβαιώνουμε ότι η καρδιά της ΕΣΤΙΑΣ θα εξακολουθεί να χτυπά με την ίδια δύναμη και όλοι εμείς θα έχουμε την ίδια δέσμευση να παρέχουμε υποστήριξη, ποιοτικές υπηρεσίες και φροντίδα σε άτομα με νοητική αναπηρία. Ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ