Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Καθήκοντα ανέλαβε η Δήμητρα Λιάπη ως Γενική Γραμματέας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα καθήκοντά της ως Γενική Γραμματέας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού ανέλαβε η κα Δήμητρα Λιάπη.

Η κα Λιάπη είναι έμπειρη επαγγελματίας, με θητεία στον τομέα της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ έχει υπηρετήσει σε θέσεις στρατηγικού σχεδιασμού και διοικητικής οργάνωσης.

Με αντίστοιχες σπουδές στη δημόσια διοίκηση, τις πολιτικές επιστήμες και τη διακυβέρνηση, φέρνει μαζί της έναν πλούτο γνώσεων και δεξιοτήτων που θα ενισχύσουν τη λειτουργικότητα και την αποδοτικότητα των υπηρεσιών του Δήμου.

«Καλωσορίζω με μεγάλη χαρά τη νέα Γενική Γραμματέα και είμαι βέβαιος ότι θα αναλάβει και θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν τη διαφάνεια, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής διοίκησης» τόνισε ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαράλαμπος Μπονάτσος.

Η νέα Γενική Γραμματέας δήλωσε σχετικά: “Η εμπιστοσύνη του δημάρχου στο πρόσωπό μου αποτελεί μέγιστη τιμή. Θα εργαστώ ακούραστα για την επίτευξη των στόχων και την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Προσβλέπω σε μια στενή και παραγωγική συνεργασία με όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου, καθώς και με την τοπική κοινωνία”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ