Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Μαγική η Παυλίνα Βουλγαράκη στη συναυλία της στο κατάμεστο Σινέ Φιλοθέη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια αξέχαστη βραδιά έζησαν οι δημότες με την υπέροχη συναυλία της νεαρής καλλιτέχνιδας Παυλίνας Βουλγαράκη και της τετραμελούς μπάντας της στο κατάμεστο Σινέ Φιλοθέη.

Η σαγηνευτική τραγουδίστρια ερμήνευσε ελληνικές και ξένες επιτυχίες δικά της αλλά και αγαπημένα τραγούδια της Δήμητρας Γαλάνη, της Άλκηστης Πρωτοψάλτη αλλά και της Άννας Βίσση ενώ εντυπωσίασε στο κλείσιμο με το Δίχτυ του Σταύρου Ξαρχάκου σε στίχους Νίκου Γκάτσου.

Γέμισε ενθουσιασμένες παρέες το Σινέ Φιλοθέη που συνόδευσαν την όμορφη Παυλίνα σε πολλά τραγούδια ώστε τελικά ο θερινός κινηματογράφος μετατράπηκε σε ένα θαυμάσιο υπαίθριο χώρο μουσικής .

 

H Παυλίνα Βουλγαράκη εκτός από μία θαυμάσια φωνή διαθέτει και πλαστικότητα στις κινήσεις της, θεατρικότητα στην ερμηνεία της πάνω στη σκηνή και μεγάλη γκάμα ρεπερτορίου.

Προλογίζοντας τη μουσική εκδήλωση ο δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης είπε «Απόψε είμαστε τυχεροί στην πόλη μας που έχουμε την Παυλίνα πιο ώριμη μουσικά αν και τόσο νέα για να μας ταξιδέψει στο δικό της κόσμο της τέχνης της και των τραγουδιών».

Την επιμέλεια της επιτυχημένης εκδήλωσης είχε η υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων του Δήμου μας, Νικόλ Δημητρακοπούλου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ