Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Λήψη αναγκαίων μέτρων προστασίας από την κακοκαιρία στο Δήμο Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη λήψη των αναγκαίων μέτρων προστασίας από την κακοκαιρία συστήνει στους δημότες του, ο Δήμος Φυλής, μετά την έκδοση επικαιροποιημένου έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

  • Το Δελτίο προβλέπει τα εξής για την Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην οποία περιλαμβάνεται και η Αττική. «Ανατολική Στερεά: Σήμερα Δευτέρα (29-01-24) σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές (κυρίως Βοιωτία – Φθιώτιδα) και από τις βραδινές ώρες και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά 200-300m). Τα φαινόμενα θα ενταθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (30-01-24) (κυρίως Βοιωτία) και βαθμιαία από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (31-01-24) θα εξασθενήσουν».
  • Παρακαλούνται οι δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και σε περίπτωση ανάγκης να επικοινωνούν με το Δήμο Φυλής στα τηλ. 2132042700-701 ή στον πενταψήφιο αριθμό του Δήμου 15699
  • Εξάλλου, κλειστά θα μείνουν, με Απόφαση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί και το Δημοτικό Ωδείο την Τρίτη 30-01-2024.
  • Θερμαινόμενη αίθουσα θα λειτουργεί, από το βράδυ της Δευτέρας 29-01-2014 στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων και μέχρι τη λήξη της κακοκαιρίας
  • Οι συνδημότες μας μπορούν να προμηθεύονται αλάτι από τα εξής σημεία: Ι.Ν. Παναγίας Κανάλας, Ι.Ν. Ευαγγελίστριας, Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, Ι.Ν. Αγίου Λουκά, Πλατεία «ΒΟΡΕΙΝΟ ΖΩΦΡΙΑΣ», Παιδική Χαρά «Λεφάντω», Οικισμός Γεννηματά 2 στα γραφεία του Συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ