Υγεία
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινήθηκε η συμμετοχή των δημοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοληψίας του Θριάσιου Νοσοκομείου, στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Φυλής στα Άνω Λιόσια.
Ομαλά κύλησε η διαδικασία, καθώς στην πλειοψηφία τους, οι αιμοδότες προσήλθαν με προκαθορισμένο ραντεβού που είχε οριστεί τηλεφωνικά τις προηγούμενες μέρες, κι ως εκ τούτου αποφεύχθηκαν οι καθυστερήσεις. Κανονικά δεκτοί έγιναν και εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στην αιμοδοσία χωρίς ραντεβού.
Να συμμετέχουν συστηματικά στην αιμοδοσία παρότρυνε τους δημότες αλλά και τους εργαζόμενους του Δήμου, ο αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Φυλής, Γιώργος Αντωνόπουλος. “Πρέπει, ως Δήμος και ως λαός, να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο στο θέμα της αιμοδοσίας. Ας σκεφτούμε μόνο ότι 10 λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να σώσουν τη ζωή συνανθρώπων μας”, υπογράμμισε.
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ