Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέοι αιμοδότες στην εθελοντική αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή των δημοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοληψίας του Θριάσιου Νοσοκομείου, στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Φυλής στα Άνω Λιόσια.

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και χωρίς αναμονές για τους εθελοντές αιμοδότες, αφού η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε με ραντεβού που είχαν οριστεί τηλεφωνικά τις προηγούμενες μέρες. Πάντως, έγιναν κανονικά δεκτοί και εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στην αιμοδοσία χωρίς ραντεβού.

“Εργαζόμενοι και δημότες ανταποκρίθηκαν θετικά και στη σημερινή αιμοδοσία και τους ευχαριστώ πολύ για την σταθερή συμμετοχή τους. Το αίμα είναι ένα πολύτιμο αγαθό για τη ζωή και είναι χαρά μας, κάθε φορά, που σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Θριάσιου νοσοκομείου, κινητοποιούμε τους πολίτες και το προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη” υπογράμμισε ο αναπληρωτής δημάρχου σε θέματα υλοποίησης και σχεδιασμού Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Αντωνόπουλος

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ