Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Φροντίδα των κυριών του ΚΑΠΗ από τις σπουδάστριες των ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο γενιές συναντήθηκαν για μία ακόμη φορά στα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής στο πλαίσιο μιας όμορφης δράσης στοργής και φροντίδας από σπουδαστές του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων.

Πιο συγκεκριμένα, μαθήτριες του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων πραγματοποίησαν καθαρισμό προσώπου αλλά και χτενίσματα στις κυρίες των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες  (Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής).

Οι τρεις πρόεδροι των ΚΑΠΗ, δηλαδή ο Μαρίνος Σαρλάς στα Άνω Λιόσια, ο Θανάσης Σχίζας στο Ζεφύρι και ο Σταμάτης Αβράμης στη Φυλή εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού, καθώς και τις δικές τους στις μαθήτριες για την ευαισθησία και την φροντίδα τους, προς τις κυρίες των ΚΑΠΗ.

Με θερμά λόγια ευχαρίστησαν, επίσης, τη διευθύντρια του ΕΠΑΛ, Χριστίνα Χρονοπούλου, τον Συντονιστή – Τομεάρχη Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, Γρήγορη Γιορδάση, την καθηγήτρια Κομμωτικής, Ειρήνη Νικητοπούλου, την καθηγήτρια αισθητικής, Βαΐα Οικονομίδου, καθώς και την Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Φυλής, Ειρήνη Αλυματήρη, που για άλλη μία φορά ανέλαβαν την όμορφη και χρήσιμη πρωτοβουλία.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ