Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Δήμος Χαϊδαρίου – 1η Μαθηματική Γιορτή στο 7ο Γυμνάσιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε η 1η Μαθηματική Γιορτή στο 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, όπου βραβεύθηκαν οι μαθητές που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας», παρουσία και του δημάρχου Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκου.

Συνολικά, στον διαγωνισμό συμμετείχαν 154 μαθητές από σχολεία του Χαϊδαρίου, του Αιγάλεω, της Ελευσίνας και των Βιλίων.

Από το Χαϊδάρι συμμετείχαν 12 σχολεία και συγκεκριμένα: 1ο Δημοτικό, 2ο Δημοτικό, 3ο Δημοτικό, 4ο Δημοτικό, 7ο Δημοτικό, 9ο Δημοτικό, 10ο
Δημοτικό, 14ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο, 3ο Γυμνάσιο, 5ο Γυμνάσιο, 7ο Γυμνάσιο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος συνεχάρη τους μαθητές για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό και τόνισε τη σημασία τέτοιους είδους δράσεων και πρωτοβουλιών, μέσα από τις οποίες τα παιδιά μαθαίνουν και εξελίσσονται.

Ο υποδιευθυντής του 7ου Γυμνασίου, Βαγγέλης Μανωλάκος – που συντόνισε την 1η Μαθηματική Γιορτή – δεσμεύτηκε από τη μεριά του πως το σχολείο θα συνεχίσει να συμμετέχει σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς και έτσι όλοι μαζί θα προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι.

Από τη μεριά της, η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου, Σταυρούλα Φραγκιαδάκη, στάθηκε στη μεγάλη ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα της συμμετοχής στον διαγωνισμό από τα παιδιά, τα οποία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό είναι ελπιδοφόρο.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Μαθηματικής Εταιρείας – υπό την αιγίδα της οποία έγινε ο διαγωνισμός – ο κ. Σωτήρης Λουρίδας, ο οποίος είναι και προπονητής των Εθνικών Ομάδων Μαθηματικών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Ελένη Θερμού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ