Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Εργασίες τοποθέτησης νέου ταρτάν στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Δάσους Χαϊδαρίου – Κλειστό το στάδιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν στον Δήμο Χαϊδαρίου την Τρίτη 9 Ιουλίου οι εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης νέου αθλητικού τάπητα ταρτάν, στο στίβο του 1ου Αθλητικού Κέντρου Δάσους Χαϊδαρίου, στα πλαίσια υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Χαϊδαρίου για αναβάθμιση των αθλητικών χώρων.

Ως εκ τούτου, το στάδιο (γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου) θα μείνει κλειστό για όσο γίνονται οι εργασίες, οι οποίες θα διαρκέσουν όλο τον Ιούλιο και θα συνεχιστούν τον Αύγουστο (θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ολοκλήρωσή τους).

Με την αντικατάσταση του ταρτάν και τις εργασίες αναβάθμισης στα γήπεδα τένις, στο κλειστό και στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ και στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου που προηγήθηκαν, αθλητές και αθλούμενοι όλων των ηλικιών θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο και ασφαλές Αθλητικό Κέντρο.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί πως ο αθλητισμός είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου και θα συνεχίσει να διεκδικεί χρηματοδοτήσεις για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών υποδομών του Δήμου, καθώς και για τη δημιουργία νέων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ