Ειδήσεις
Δήμος Χαλανδρίου: Ξεκίνησαν τα έργα αναβάθμισης σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Ξεκίνησαν οι εργασίες στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου, με στόχο τη συντήρηση και την αναβάθμιση των κτιριακών τους εγκαταστάσεων.
Το έργο προϋπολογισμού 370. 000 ευρώ συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων κατά 300.000 ευρώ και κατά 70.000 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου Χαλανδρίου και προβλέπει οικοδομικές, ηλεκτρομηχανολογικές και λοιπές εργασίες στα 6 από τα 7 τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου, δεδομένου ότι το 7ο παραδόθηκε πριν από λίγους μήνες και πληροί τις προϋποθέσεις αδειοδότησης του νέου θεσμικού πλαισίου.
Με αφορμή την έναρξη του έργου η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής
Αγωγής Ιωάννα Αθανασάτου σημειώνει: «Μόνος μας γνώμονας και κύρια φροντίδα να προσφέρουμε στα βρέφη και ταπαιδιά που φιλοξενούνται στα τμήματα της Προσχολικής Αγωγής του Δήμου μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης. Με το έργο αυτό όχι μόνο συντηρούμε αλλά και αναβαθμίζουμε τις κτιριακές εγκαταστάσεις για να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο άνετη διαβίωση βρεφών, παιδιών, παιδαγωγών λοιπού προσωπικού, χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά τους δημότες μας. Για μια ακόμη χρονιά και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία διατηρούμε την πλήρη απαλλαγή από τα τροφεία των οικογενειών με εισοδήματα έως 25.000 ευρώ. Και για πρώτη χρονιά μειώνουμε το όριο ηλικίας των βρεφών που γίνονται δεκτά στους 12 μήνες από 17 που ήταν μέχρι πέρσι. Με τις επιλογές της σημερινής διοίκησης του Δήμου και με τη συνδρομή της Δ/νσης Προσχολικής Αγωγής και των εξαίρετων παιδαγωγών μας, παραμένουμε υποστηρικτικά στο πλευρό των οικογενειών με μικρά παιδιά».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024