Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα αθλητικά προγράμματα της περιόδου 2024 – 2025 του Δήμου Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Άνοιξε, από τη Δευτέρα 26.8.2024, η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://demos365.chalandri.gr, για τις εγγραφές και τις επανεγγραφές στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου, για την περίοδο 2024 – 2025, τα οποία προσφέρουν πληθώρα επιλογών για παιδιά, ενήλικες και άτομα με αναπηρία.

“Μετά και την ολοκλήρωση του υπερσύγχρονου αθλητικού χώρου στο Πάτημα, το Χαλάνδρι έχει πλέον αποκτήσει τους αθλητικούς χώρους που είχε ανάγκη, και παράλληλα διαθέτει υποδομές και προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες αλλά και τα άτομα με αναπηρία. Στόχος μας παραμένει η περαιτέρω ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και η ισχυροποίηση του σωματειακού αθλητισμού”, σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος.

Αναλυτικά τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου ΕΔΩ.

Ο Δήμος, αντιλαμβανόμενος την επιβάρυνση των πολιτών λόγω της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης και θέλοντας να προασπίσει το δικαίωμα όλων στην άθληση έχει καθορίσει μια σειρά από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, βάσει των οποίων υπάρχουν μειώσεις ή και πλήρης απαλλαγή από τις συνδρομές για τα αθλητικά προγράμματα. Ισχύει, επίσης, πλήρη απαλλαγή από τις συνδρομές και για τα άτομα με αναπηρία με ποσοστό από 50%.

Σημειώνεται, τέλος ότι, παράλληλα με τα αθλητικά προγράμματα, στο Δήμο υλοποιούνται μια σειρά από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως ο Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, η Διαδημοτική Συνάντηση Κολύμβησης, το In Pool Triathlon Chalandri κ.ά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ