Ειδήσεις
Ο πρώτος γραμματέας της πρεσβείας του Μπαγκλαντές στο Χαλάνδρι
Με τον πρώτο γραμματέα της Πρεσβείας του Μπαγκλαντές κ. Sujan Debnath συναντήθηκαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Θύμιος Κουράσης και Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας.
Ο πρέσβης εξέφρασε την επιθυμία για συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου στους τομείς του πολιτισμού και της παιδείας. Στη συνάντηση που έγινε διαμορφώθηκαν κάποιες προτάσεις σχετικά με τη γνωριμία των νέων του Χαλανδρίου με τον πολιτισμό του Μπαγκλαντές αλλά και τρόποι για να έρθουν σε επαφή παιδιά των δύο χωρών και να αναπτύξουν εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Sujan Debnath πρόσφατα έγραψε ένα ιστορικό μυθιστόρημα που η πλοκή του τοποθετείται στην Αρχαία Ελλάδα.
Η συνάντηση θα επαναληφθεί μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες με σκοπό να οριστικοποιηθούν δράσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Χαλάνδρι τους προσεχείς μήνες.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ