Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Συναυλία αφιερωμένη στην Παλαιστίνη στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου 2024

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μια συναυλία αφιερωμένη στον δοκιμαζόμενο λαό της  Παλαιστίνης, από τον Αλεχάντρο Ντίαζ και τη μουσική της Λατινικής Αμερικής και της Νότιας Ευρώπης, αλλά και με δρόμους λαϊκούς, με τα τραγούδια της Αρχόντισσας του Ρεμπέτικου Σωτηρίας Μπέλλου από τη Χριστίνα Μαξούρη, έκλεισε η τρίτη εβδομάδα του Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024.

Η διοργάνωση-σημείο αναφοράς για την πόλη του Χαλανδρίου συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα στο Theatro Rematias/Θέατρο Ρεματιάς. Η αρχή γίνεται σήμερα, Δευτέρα 22/07, με την παράσταση «Το Μποστάνι του Μποστ», με μια πλειάδα ηθοποιών να ερμηνεύουν άγνωστα και γνωστά επιθεωρησιακά κείμενα του αξεπέραστου Μέντη Μποσταντζόγλου (Μποστ) και την ακυκλοφόρητη μουσική του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24/07 έρχεται η θεατρική παράσταση «Μια Άλλη Θήβα» του Σέρχιο Μπλάνκο σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και ερμηνεία εξαιρετικών ηθοποιών.

Η παράσταση είναι μια από τις μόλις 8 από τις 55 εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ, με εισιτήριο μέσω της more.com.

Το Φεστιβάλ, πιστό στις δεσμεύσεις του, συνεχίζει να στηρίζει τους νέους και λιγότερο προβεβλημένους καλλιτέχνες. Νέοι δημιουργοί και εναλλακτικά σχήματα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους στο πλαίσιο του 10ου OurFestival, το τριήμερο Παρασκευή 26-Σάββατο 27-Κυριακή 28/07, που θα γεμίσει και φέτος με το ιδιαίτερο χρώμα και τους ήχους εξαιρετικών και ιδιαίτερα ταλαντούχων μουσικών.

Η πλειονότητα των εκδηλώσεων είναι και φέτος με ελεύθερη είσοδο. Οι θεατές χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com ενώ το Φεστιβάλ με χαρά θα δεχτεί και φέτος τη συνεισφορά τους σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ