Δήμοι Αττικής
Μεγάλο ενδιαφέρον στην ιατρική εκδήλωση «Γνωρίστε την Σκλήρυνση κατά Πλάκας»
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2019/11/Ιατρική-εκδηλώση-για-τη-σκλήρυνση-κατά-πλάκας-3.jpg)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Περιστερίου η επιστημονική ιατρική εκδήλωση, με θέμα: «Γνωρίστε την Σκλήρυνση κατά Πλάκας», στον συνεδριακό χώρο του ΚΥΒΕ, στις 24 Νοεμβρίου 2019.
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) Δήμου Περιστερίου, με συντονιστή τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας, Ιατρό κ. Γεώργιο Μπεκιάρη, από κοινού με τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας «Specifar».
Χαιρετισμό απηύθυνε η κα Παρασκευή Αρσενοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος και Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος του ΚΕΠ Υγείας, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας κα Βασιλική Μαράκα, η οποία είχε την εποπτεία της όλης εκδήλωσης.
Ομιλητές ήταν:
– η κα Όλγα Παπατριανταφύλλου, Ψυχοθεραπεύτρια, με ανάπτυξη του θέματος
«Ζώντας το παρόν: Ποιότητα Ζωής με λιγότερο στρες» και
– ο κ. Αντώνιος Κωδούνης, Νευρολόγος, Δ/ντης Νευρολογικής Κλινικής 251 ΓΝΑ,
του αναλόγου επίσης θέματος «Τα Αόρατα συμπτώματα της Σκλήρυνσης κατά
πλάκας».
Tο ενδιαφέρον των πολιτών, που κατέκλυσαν τον συνεδριακό χώρο του ΚΥΒΕ, ήταν έκδηλο, καθώς μετά τις ενημερωτικές ομιλίες των ειδικών επιστημόνων, ακολούθησαν ερωτήσεις και στη συνέχεια συμμετοχή στην επίδειξη ασκήσεων σε καρέκλα (chair yoga), από τις δασκάλες Yoga, Ξένια Γρέγου και Νικολέτα Σοφία.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας