Αθηναίων
Μικροί και μεγάλοι νιώθουν καθημερινά τη μαγεία των γιορτών στο Πεδίο του Άρεως!

Πολύ μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίο του Άρεως.
Καθημερινά επισκέπτονται το Πάρκο, το οποίο έχει μετατραπεί σε μία απέραντη γιορτινή σκηνή, χιλιάδες πολίτες προκειμένου να απολαύσουν τα πολιτιστικά δρώμενα, να συμμετάσχουν στις εκπαιδευτικές δράσεις αλλά και να περιηγηθούν στα περίπτερα της έκθεσης «Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα», όπου παρουσιάζονται, σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και το Γραφείο Ισότητας της ΕΝΠΕ, παραδοσιακά έθιμα και προϊόντα από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.
Παράλληλα, το ενδιαφέρον του κοινού έχει προσελκύσει η Χριστουγεννιάτικη Αγορά που λειτουργεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαιθρίων Εμπόρων και στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν και να προμηθευτούν μεγάλη ποικιλία προϊόντων.
Με αφορμή την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πεδίο του Άρεως ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δήλωσε τα εξής:
«Αποτελεί για μένα πολλή μεγάλη χαρά που οι πολίτες της Αττικής «αγκάλιασαν» με τόση
θέρμη την πρωτοβουλία μας να μετατρέψουμε το Πεδίο του Άρεως, το Πάρκο μας, σε μία
μεγάλη γιορτινή σκηνή για μικρούς και μεγάλους.
Μετά από δεκαετίες «ανοίξαμε» ξανά στο κοινό και δώσμαε ξεχωριστό χρώμα και ζωή στον εμβληματικό χώρο του μεγαλύτερου Πάρκου του κέντρου της Αθήνας με ποικίλα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα, που ικανοποιούν όλα τα γούστα, για κάθε ηλικία. Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Τo Πεδίο του Άρεως θα γίνει πάρκο ευεξίας, άθλησης και πολιτισμού για όλη τη μητροπολιτική Αθήνα».
Οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως θα διαρκέσουν μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024