Δήμοι Αττικής
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών Ελλάδος τίμησε τον Γ. Πατούλη για την προσφορά του

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τιμήθηκε από το Σύλλογο Παραπληγικών Ελλάδος για τη προσφορά του στα άτομα με κινητικά προβλήματα και τον αγώνα του για την άρση των κοινωνικών ανισοτήτων.
Η τιμητική διάκριση δόθηκε στον κ. Πατούλη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών Ελλάδος η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και φορέων στο Σεράφειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών Ελλάδος Κωνσταντή Κωνσταντίνο, τον Αντιπρόεδρο Βίγλα Αθανάσιο, τα μέλη και τους παρευρισκόμενους επισήμανε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να είναι στο πλευρό των συνανθρώπων μας που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα και δεν έχουν ίσες ευκαιρίες με όλους τους πολίτες.
Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να εργαστούμε για την άρση των κοινωνικών ανισοτήτων και την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τους συνανθρώπους μας με αναπηρία.
Ως Περιφερειάρχης, ως Αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ, αλλά και ως Πρόεδρος του ΙΣΑ, όπως έχω πράξει και στο παρελθόν από τις θέσεις που έχω αναλάβει στην Αυτοδιοίκηση, θα συνεχίσω
να εργάζομαι συστηματικά προκειμένου να εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα, τόσο στις παραλίες της Αττικής, όσο και στους δημόσιους χώρους και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Η άρση των κοινωνικών ανισοτήτων απαιτεί πολύ-επίπεδη παρέμβαση και ανάπτυξη συνεργασιών κατά την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής, προκειμένου να διασφαλίζεται η κοινωνική ισορροπία και συνοχή. Πρόκειται για ένα θέμα που έχω ήδη συζητήσει με τους 66 Δημάρχους και τους έχω επισημάνει ότι στις προτάσεις και στα αιτήματα για αναπτυξιακά έργα που καταθέτουν στην Περιφέρεια θα δίδεται προτεραιότητα σε μελέτες που έχουν ως στόχο τους την ευκολότερη μετακίνηση και πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός2 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ